Szórakozás

Majka nem engedné, hogy Dundika természetes úton szüljön

Majka(1)(960x640).jpg (majka)
Majka(1)(960x640).jpg (majka)

Már minden készen áll az áprilisban érkező legkisebb Majoros fiú fogadására. Majkáék még az otthonukat is átalakították, hogy külön szobája legyen a picinek, akivel anyukája nagyon megszenvedi a terhességet. Dundikát ugyanis nem csak ez első hónapokban gyötörték rosszullétek, ráadásul a szülés is kockázatos számára vérszegénysége és vérzékenysége miatt.

“Peti egy áldott jó társ és szülő. Nem beszél róla, de minden rezdüléséből érzem, hogy mennyire félt. Szűk a medencém, és tudja, hogy emiatt csak borzasztó kínok között tudnám megszülni a picit. Peti azonban nem engedi, hogy órákig kínlódjak, aztán pedig közöljék velem, hogy mégiscsak császározni kell. Tehát nagy valószínűséggel császárral fog megszületni ez a baba is” – árulta el a Story magazinnak Hajni, aki arról is beszélt, hogy az anyaság mellett, nem szűnt meg szexi nőnek lenni.

Majka (majka, dundika, )

“Megőrülnék attól, ha Peti már csak anyaként tekintene rám. Amikor leteszem aludni a gyereket, attól kezdve egy szexi nő vagyok. Nyilván most nem annyira, de egyébként igen. Mondta is a párom, hogy szeretne már visszakapni…”

Ezzel pedig Majka is egyetért. “Nem hagyom Hajninak, hogy ne legyen nő. Szerencséje is van ezen a téren, mert nem kell heti három-négy órát alakformálással és szépítkezéssel töltenie, hogy szép legyen. Mind a ketten szeretünk romantikázni, persze ez a terhesség utolsó két hónapjában inkább tévénézésre vagy egy-egy gyertyafényes vacsorára korlátozódik” – tette hozzá a Nagy Duett leendő műsorvezetője.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik