Szórakozás

Sziget: új fellépőket jelentettek be

A most bejelentett nevek közt van az ausztrál dalszerző-énekesnő, Sia. Az ő nevéhez fűződik 2014 egyik legnagyobb slágere, a több mint egymilliárdos nézettségű Chandelier.

Noel Gallagher az elmúlt két évtized egyik legfontosabb dalszerzője és előadója. Egykori zenekara, a kultikus és legendás Oasis ugyan 2000-ben már járt a Szigeten, Noel Gallagher azonban a megromlott testvérviszony miatt nem tartott a többiekkel. Így ezt az elmaradást is pótolja a Noel Gallagher’s High.

Flying Birds két hatalmas sikerű nagylemezen van már túl. A frontember-dalszerző nem távolodott el nagyon a gyökereitől, a britpopos, rockos balladák és fülbemászó slágerek ugyanúgy kisujjból jönnek, mint az Oasis idején.

A Szigetre tart Jake Bugg is. A brit énekes, gitáros és dalszerző, aki a maga egyszerűségében megnyerő, közvetlen, őszinte és egyedi hangvételű inde-folk rock zenéjével lett Nagy-Britannia egyik legkeresettebb fiatal előadója.

A frissen bejelentett nevek közt van a szupertehetséges rapper-dalszerző-producer Travis Scott. Már tizenéves korában elkezdte gyártani beatjeit, mára pedig az egyik legsokoldalúbb hip-hop előadónak számít Észak-Amerikában.

A már bejelentett fellépők teljes névsorát itt találja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik