Szórakozás

Petruska szembenéz a saját démonjaival

…. itt vagyok a nagybetűs életemben, ünnepelnem kéne kitolódott ifjúkoromat, de nem vagyok boldog” – szerencsére A Dalban a nagyközönség számára is megismert énekes-dalszerző ezeket a gondolatokat csupán új, március végén megjelenő albuma kapcsán fejtegette.

A Trouble In My Mind előadója Kapunyitó című lemezét harmincadik születésnapjára jelenteti meg. Nem véletlenül.

“Ez alkalomból akaratlanul is számot vetek a mögöttem álló évekről, a beteljesült és a még megvalósulásra váró álmaimról, a magammal való kapcsolatomról. Az előző lemezhez hasonlóan a Kapunyitó dalai is egy utazás állomásai, ezúttal azonban az út belül zajlik. A jelenben kezdődik, itt vagyok a nagybetűs életemben, ünnepelnem kéne kitolódott ifjúkoromat, de nem vagyok boldog. Felteszem magamnak a kérdést, mikor voltam utoljára felszabadult és felhőtlenül vidám. A válasz egészen a kisgyermekkoromig vezet, s az ezt követő dalokban onnan indulok el vissza a mába a tiszta, szennyezetlen gyermeki személettől az első frusztrációk kialakulásán át, rengeteg megélt kétségen keresztül, egészen a teljes káoszig, amikor már régen nem a saját életemet élem.

Azonban a szembenézés ezekkel a démonokkal, a problémák felnőtt fejjel való újra élése mégis egyfajta fejlődést hoz, és segít azok feloldásában, jobban megértem a saját működésem” – mondta el Petruska, akinek új dalaiból az alábbi videóban kaphat egy kis ízelítőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik