Szórakozás

Csobot Adél: Van bennem félsz

A már látványos pocakkal rendelkező, kisfiát nyárra váró énekesnő a Blikknek mesélt arról, hogyan viseli a várandósságot, és milyen érzésekkel áll a szülés előtt.

“Kiegyensúlyozott vagyok, és ez nagy részben köszönhető annak, hogy tökéletes a kapcsolatunk Bencével. Van bennem azonban félsz, és aki azt mondja, hogy nincs, az hazudik. Izgatott vagyok, hogy mi hogyan fog történni, és hogy milyen lesz a kisfiam, álmodni is szoktam vele. Olyan emberek tanácsait kérem ki, akik tapasztaltak ezen a téren, többek közt édesanyámét is, aki mondjuk mintegy húsz éve esett át ezen, azóta pedig kicsit máshogy működik a világ. Persze minden gyerkőc más, így én is arra készítem fel magam, hogy majd az adott helyzetben álljam meg a helyem” – mondta el Csobot Adél, aki a szükségesnél egy dekával sem szedett fel magára többet az eddig eltelt hónapokban.

“Odafigyelek az étkezésemre, sőt nemrég elkezdtem kismamajógára járni. Más sporttal ellentétben ez egyáltalán nem árt a picinek. A szemléletmódom is megváltozott, de nagyon élvezem, hogy szinte új ember lettem. (…)  Munka terén még nem nagyon vettem vissza a tempóból. Nemsokára azonban eljön az az idő, amikor már csak neki fogok élni. Nem félek attól, hogy ha visszavonulok egy kis időre, akkor kiesek a körforgásból, majd érezni fogom, mikor jön el a visszatérés ideje.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik