Szórakozás

Bátori Miklós a fulladástól retteg, Koller Virág már a csókot sem tolerálja

Új alkalmazás hódít a hazai fiatal sztárok körében. A Facebookon keresztül elérhető, heroquiz névre hallgató program révén több fiatal tehetségről is érdekes, sokszor már a privátszféra hatáskörébe tartozó információkat tudhat meg az, aki az oldalukra kattintva kitölti a 15 kérdésből álló kérdéssort.

A 2013-as X-faktorban feltűnt, majd a 2015-ös A Dal című tehetségkutató legjobbjai közé is bekerülő, főleg tizenéves lányok körében máig kimagasló népszerűségnek örvendő MDC fiúbanda két tagjáról is találtunk érdekes információkat: a frontember, Bátori Miklós legnagyobb félelme például, hogy megfullad, valamint legnagyobb erősségének a természetes karizmáját tartja. A csapat gitárosáról, Kiss Daniról pedig azt tudhattuk meg, hogy bizony nem jelent számára problémát elcsórni néhány apróságot egy szállodából.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Az MDC-s fiúk mellett a Barátok közt legfiatalabb tehetségét, a Lucát alakító Koller Virágot is megtaláltuk az oldalon. Róla többek között az derült ki, hogy szívesen visszamenne az időben, és lenne újra ártatlan 8 éves, valamint, hogy párkapcsolati téren szigorú szabályai vannak, például egy csók nála már egyértelműen megcsalásnak számít.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Amennyiben kíváncsi még több információra a fiatalokkal kapcsolatosan, az alábbi linkeken elérheti a teszteket:

http://hu.heroquizz.com/r/ulztjknd37

http://hu.heroquizz.com/r/aq9fnev4c8

http://hu.heroquizz.com/r/nefp2g0rlv

Ajánlott videó

Olvasói sztorik