Szórakozás

Jolly állítja, csupán 150 ezer forint jogdíjat kapott a No roxa ájból

24.hu
24.hu

2016. 03. 08. 07:36

Korábban a témában:

A szakértői vélemények után a bíróság kimondta, hogy nem Jolly a No roxa áj című dal szerzője, hanem az őt perlő Dirnberger Tímea Kamy, aki eredetileg Cigánylány néven jegyeztette be a dalt az Artisjusnál, még 2007-ben. A bíróság kétszázezer forint nem vagyoni kártérítést és ennek kamatait ítélte meg Kamynak, valamint kétszázezer forint sérelemdíjat is. Ráadásul Jollynak saját költségén nyilvános bocsánatkérést kell megjelentetnie napilapokban és a Facebookon.

“Büszke vagyok rá, hogy példát mutathattam más szerzőknek. Kiálltam a saját igazamért, és megharcoltam érte” – nyilatkozta a Borsnak az énekesnő, aki ügyvédével azon dolgozik, hogy a neki kedvező ítéletet pénzre váltsák. Éppen ezért azt is szeretnék megtudni, hogy a slágernek köszönhetően mennyit keresett Jolly, és a jogdíjakból is részesülni kívánnak.

A mulatós zenésznek ellenben nem áll szándékában kártérítést fizetni, a jogdíjakból származó összeget azonban nagyvonalúan megosztaná. “Az ítélet nem jogerős, és az ügyvédemmel egyeztetve kijelentem, egyikünk sem kapott idézést a tárgyalásra. A dalból egyébként százötvenezer forint jogdíj keletkezett, az Artisjusnál van zárolt számlán. Azt természetesen hajlandó vagyok igazságosan elosztani, ez is mutatja, nem vagyok tolvaj” – mondta Jolly.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

LONDON, ENGLAND - MARCH 22:  A member of the public is treated by emergency services near Westminster Bridge and the Houses of Parliament on March 22, 2017 in London, England. A police officer has been stabbed near to the British Parliament and the alleged assailant shot by armed police. Scotland Yard report they have been called to an incident on Westminster Bridge where several people have been injured by a car.  (Photo by Carl Court/Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.