Szórakozás

Polyák Lilla összeköltözött 16 évvel fiatalabb párjával

A negyven­éves színésznő és tizenhat évvel fiatalabb szerelme, Gömöri András Máté, akik jelenleg éppen szeretőket alakítanak egy darabban, már a valóságban sem titkolják érzéseiket – ahogy erről már mi is beszámoltunk. A Bors úgy tudja, hogy Polyák Lilla és 24 éves párja már össze is költöztek, és a fiatal színész jól kijön a színésznő két kisfiával is.

“Valószínűleg mentálisan nem a koromnak megfelelő szinten létezem. Talán még azt is mondhatják, kicsit koravén vagyok, vagy épp érettebb lennék a koromnál? Nem tudom, de tény, az érettebb nőket szeretem, és Lilla olyan érzéseket ébresztett bennem, amelyek megélését vállalni kell. Ez nem volt kérdés. Őt akarom magam mellett tudni” – mondta a lapnak Gömöri, aki meglepetten reagált arra kérdésre, nem zavarja-e, hogy párja már két gyermek édesanyja.

“És? Erre csak ezt tudom reagálni. Természetesen majd én is szeretnék családot, de erről még korai beszélni. Egyelőre az is nagyon erős logisztikát igényel, hogy értékes időt tudjunk együtt tölteni”

Polyák Lilla mindössze annyit nyilatkozott, szeretné nyugalomban megélni ezt a szerelmet.

Forrás: Musicalinfo

Közzétette: Gömöri András Máté – 2016. március 4.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik