Szórakozás

Gesztesi Károly pénzt gyűjt Törőcsiknek

Gesztesi Károly, az MTK és az Újpest szurkolói összefogtak Törőcsik András egykori válogatott futballista megsegítésére. A színész azért szervezett gyűjtést, mert Törőcsik néhány baleset és egy súlyos alkoholbetegség következményeképpen meglehetősen rossz állapotba került, anyagi segítségre van szüksége. Gesztesi saját tapasztalatai miatt szeretné ismeretlenül is támogatni a legendás focistát.

“Mondhatjuk, hogy tragikus fordulatot vett a pályafutása után az ő élete, de én mindig azt mondom, hogy ne ítélj, hogy ne ítéltess. Óriási dolog, hogy valakinek éveken keresztül húszezer, negyvenezer, nyolcvanezer ember szurkol, imádják őt az emberek”

– mondta az Aktívnak Gesztesi arra utalva, hogy Törőcsiknek hozzá hasonlóan meggyúlt a baja az alkohollal.

Gesztesi Károlyról egyébként hónapok óta aggasztó híreket hallani a bulvárban vélt alkoholizmusával kapcsolatban. A színész miatt sorozatosan kellett lemondani színdarabokat amelyekben játszik, egy győri fellépésre például nem is ért oda. Amikor pedig tisztázni akarta magát a Mokkában, egy rendkívül szürreális beszélgetésbe bonyolódott Tvrtkóval. A színész helyzete egyre zavarosabb, mostanában gyakran kerül ellentmondásba saját magával. Legutóbb azzal büszkélkedett el, hogy egy izraeli szuperprodukció kérte fel munkára, de kiderült, csak nyaralni ment az országba, a színház pedig semmit sem tudott az érkezéséről.

Gesztesi az Aktívnak most azt mondta: jól van, és most napi négy óra sport ad neki erőt a mindennapokhoz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik