Oszter-Sandor(650x433).jpg (Array)
Szórakozás

Oszter Sándor: A közmunkások nem dolgoznak!

24.hu
24.hu

2016. 03. 05. 11:14

Oszter Sándort csütörtökön első fokon elítélték ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt. Az ítélet szerint a színész két és fél évig nem vezethet, ezen túl 140 óra közérdekű munkát kell végeznie. Oszter már a tárgyalás után elmondta: még nem tudja, hogy fellebbez-e, de ha nem, majd sportnak fogja fel a közmunkát. A Blikk szombati cikkében még tovább ment a Kossuth-díjas színművész: majd megmutatja a közmunkásoknak, hogyan kell dolgozni.

“A közmunka ellen nincs kifogásom, bizonyára többet fogok dolgozni, mint egy közmunkás. Azt figyeltem meg, hogy a közmunkások nem dolgoznak, hanem sok minden mást csinálnak. Én is szeretek kertészkedni, sok kertet csináltam az életemben, szeretem a fákat, ültetek gyümölcsfákat, örökzöldeket, ami kell. Egyszer beszólt nekem egy öreg bácsi, hogy művész úr, maga dolgozik? Nem – válaszoltam neki –, én sportolok”

– mondta a lapnak Oszter, aki arról is beszélt, miért nem ért egyet az ítélettel.

“Kérdezem: félresöpörni egy törvényszéki szakértői tanulmányt miként lehetséges? Elképzelhető persze, hogy példát akartak velem statuálni. Csak azt nem értem, hogy olyan emberek, akik milliárdokat lopnak-csalnak, azokat egymás után mentik fel. Van ebben egy olyan aránytalanság, ami abszolút nem tetszik…”

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Gáspár Evelin előadást tartott 30 kilós fogyásáról
Polyák Lilla, Homonnay Zsolt (Polyák Lilla, Homonnay Zsolt)Békéltető tárgyaláson volt Polyák Lilla és Homonnay Zsolt