Szórakozás

Oszter Sándor: A közmunkások nem dolgoznak!

Oszter Sándor (Array)
Oszter Sándor (Array)

Oszter Sándort csütörtökön első fokon elítélték ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt. Az ítélet szerint a színész két és fél évig nem vezethet, ezen túl 140 óra közérdekű munkát kell végeznie. Oszter már a tárgyalás után elmondta: még nem tudja, hogy fellebbez-e, de ha nem, majd sportnak fogja fel a közmunkát. A Blikk szombati cikkében még tovább ment a Kossuth-díjas színművész: majd megmutatja a közmunkásoknak, hogyan kell dolgozni.

“A közmunka ellen nincs kifogásom, bizonyára többet fogok dolgozni, mint egy közmunkás. Azt figyeltem meg, hogy a közmunkások nem dolgoznak, hanem sok minden mást csinálnak. Én is szeretek kertészkedni, sok kertet csináltam az életemben, szeretem a fákat, ültetek gyümölcsfákat, örökzöldeket, ami kell. Egyszer beszólt nekem egy öreg bácsi, hogy művész úr, maga dolgozik? Nem – válaszoltam neki –, én sportolok”

– mondta a lapnak Oszter, aki arról is beszélt, miért nem ért egyet az ítélettel.

“Kérdezem: félresöpörni egy törvényszéki szakértői tanulmányt miként lehetséges? Elképzelhető persze, hogy példát akartak velem statuálni. Csak azt nem értem, hogy olyan emberek, akik milliárdokat lopnak-csalnak, azokat egymás után mentik fel. Van ebben egy olyan aránytalanság, ami abszolút nem tetszik…”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik