Szórakozás

Feltalálta az öröklét appot Boros Lajos

Boros Lajos (Boros Lajos)
Boros Lajos (Boros Lajos)

Boros Lajos nem egy tipikus nyugdíjas: az egykori rádiós amellett, hogy a mai napig rendszeres online rádióműsort csinál egykori társával, Voga Jánossal, azzal tölti a szabadidejét, hogy feltalál. Ráadásul nem is akármilyen dolgokat, a műsorvezető ugyanis számos olyan ötlettel rendelkezik, amely színesítheti az okostelefonok appliká­cióit.

“A legutóbb olyan alkalmazást találtam ki, amellyel meg lehet tippelni, hogy egy tenisz- vagy focimeccsen hova érkezik a labda. Jó játék, és esetleg azokat is leülteti a mérkőzések elé, akik nem szeretik ezeket a sportokat”

– mondta a Blikknek Lajos, aki egyszer már eljutott a redmondi Micro­softig az egyik ötletével, a világcég embereinek tetszett is a találmány, de a grafikai kivitelezéssel nem voltak elégedettek.

Boros már feltalálta például az énekes benzinkutat, ami addig tölti az ember autójába a benzint, amíg ki tud tartani egy adott hangot, és ott van a tökéletes karaoke applikáció is, ami először teszteli az éneklő hangját, és a neki megfelelő hangnemben adja alá a zenét. Az öröklét programról nem is beszélve: amolyan temetői Google, ahol az elhunytak sírhelye mögé az ott nyugvó életművét lehetne egy virtuális felhőbe bepakolni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik