Szórakozás

Polyák Lilla új szerelme 16 évvel fiatalabb

Polyák Lilla (Polyák Lilla)
Polyák Lilla (Polyák Lilla)

Színpadi szerelme, Gömöri András Máté rabolta el Polyák Lilla szívét. A színésznő és a tizenhat évvel fiatalabb kolléga kapcsolata még nagyon friss, a Marie Antoi­nette próbái során kerültek közel egymáshoz. A próbaidőszak kezdetén Máté szerette volna jobban megismerni Lillát, aki a címszereplőt alakítja a musicalben, és akinek titkos szeretőjeként jó néhány pikáns szerelmi jelenetben is szerepelnek együtt.

“Egyszerűen nem értettem, miért ostromol, és rendre lemondtam a felkínált találkozókat. Egyszer aztán beállított a kedvenc kávémmal, ami nagyon jólesett. Egyre többet beszélgettünk, és ez feltűnt a kollégáknak és a darab rendezőjének, Kerónak is. A férjemmel való különválás után jól éreztem magam hármasban a gyerekekkel, nem így terveztem, de olyan erős volt köztünk a vonzalom, hogy be kellett látnom, szükségem van Máté közelségére”

– mondta a Blikknek Polyák Lilla, aki nemrégiben jelentette be, hogy közel húsz év után tönkrement a kapcsolata exével, Homonnay Zsolttal.

“Tiszta a lelkiismeretem, hiszen én egy független nőbe szerettem bele. Persze belátom, a körülmények miatt nem könnyű ez a szerelem, de mi mindennap megéljük a boldogságot, és úgy tűnik, nem a kétkedőknek lesz igazuk”

– nyilatkozta a színésznő új párja, Máté.

Homonnay Zsolt és Polyák Lilla Fotó: MTI/Zih Zsolt)
Homonnay Zsolt és Polyák Lilla Fotó: MTI/Zih Zsolt)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik