Szórakozás

Megtalálhatták O. J. Simpson gyilkos fegyverét

OJ Simpson (oj simpson,)
OJ Simpson (oj simpson,)

A meglepő információ a Los Angeles-i rendőrségtől került napvilágra, pedig az egykori amerikai foci-játékos és színész aktáit a legszigorúbb körülmények közt őrizték – eddig.

A kés sztorija egyébként egészen elképesztő: egy O.J. Simpson házának bontásában résztvevő építőmunkás találta meg évekkel ezelőtt a család kertjében, ezután pedig azonnal odaadta egy rendőrnek. A rendőr azonban ahelyett, hogy megvizsgáltatta volna, inkább hosszú évekig – talán ereklyeként – otthonában őrizgette. Idén januárban azonban nyugdíjba ment, előtte azonban egy kollégájától igyekezett megszerezni a gyilkosság ügyszámát, hogy értékének növelése érdekében azt rávésethesse. A meglepett rendőr persze azonnal elkoboztatta tőle a tárgyat, amit azóta laboratóriumokban bűnügyi szakértők vizsgálnak.

A 22 évvel ezelőtt felesége, és annak barátja meggyilkolásával vádolt O. J. Simpson az amerikai jogrendszer szabálya szerint semmiképp nem vonható újból felelősségre; még akkor sem, ha az derül ki, valóban gyilkolt a most előkerülő késsel; mégpedig azért, mert az ügyből korábban már felmentették.

 A 68 éves O.J. jelenleg fegyveres rablás miatt ül börtönben, és a hírek szerint olyan rossz egészségi állapotban van, hogy az sem biztos, valaha élve szabadulhat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik