Szórakozás

Egy nőre van szüksége Gesztesi Károlynak

Gesztesi Károly hónapok óta a címlapokon szerepel vélt alkoholizmusa, titokzatos betegségei és állítólagos önpusztító életmódja miatt. A színész miatt sorozatosan kellett lemondani színdarabokat amelyekben játszik, egy győri fellépésre például nem is ért oda. Amikor pedig tisztázni akarta magát a Mokkában, egy rendkívül szürreális beszélgetésbe bonyolódott Tvrtkóval. A színész helyzete egyre zavarosabb, mostanában gyakran kerül ellentmondásba saját magával. Legutóbb azzal büszkélkedett el, hogy egy izraeli szuperprodukció kérte fel munkára, de kiderült, csak nyaralni ment az országba, a színház pedig semmit sem tudott az érkezéséről.

Gesztesi a pénteken megjelent Best magazin szerint egyre rosszabb állapotban van, a szakadék szélén áll, önpusztító életmódjára pedig csak egyetlen megoldás van: egy új társ. A színész ugyanis magányos, alig pár évvel ötvenedik születésnapja és három válás után sok mindent elmondhat magáról, de azt, hogy boldog lenne a magánélete, azt nem.

“Mindig akkor állt talpra, ha volt egy igazi társa. Valaki, akihez haza lehetett menni, akitől bizalmat és szeretetet kapott. Most is ez az egyetlen esélye”

– nyilatkozta a Bestnek egy színészkolléga, aki szerint amennyiben nem talál rá Gesztesire a szerelem, annak akár végzetes következményei is lehetnek.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik