Szórakozás

Tvrtko még kirúgása után is Berkin és Kiszel Tündén élcelődik

Tvrtko ismét hangot adott a bulvármédia szereplőivel kapcsolatos nemtetszésének.

A riporter sosem titkolta érzéseit a bulvármédia egyes szereplőivel kapcsolatban. Évekkel ezelőtt Kiszel Tündét alázta meg a Mokka reggeli műsorában, éppen úgy, ahogy nemrégiben Berki Krisztiánt, akiről szintén elő élő adásban mondta el keresetlen véleményét. Az utóbbi eset után Tvrtko először figyelmeztetést kapott, majd csatornája azonnali hatállyal menesztette. Azóta az is kiderült, hogy az újságíró mennyit keresett pontosan a TV2-nél, most pedig azt csinálja, amit a legjobban szeret, a hétköznapi hősökről tart előadásokat.

Egy ilyen előadás alkalmával említette meg újra Berkit és Kiszelt, amit közönsége nevetéssel fogadott. “Nem zavar, hogy attól sztár valaki a magyarok körében, mert minden évben kiad magáról meg a lányáról egy falinaptárat. Felőlem a saját szabadidejében is az vasalja ki a heréjét, aki csak akarja, vagy nem” – kezdte monológják Tvrtko.

Az élcelődés ellenére úgy tűnt, nem haragszik egykori csatornájára. “Mindenki szeretetét köszönöm! Az emberek nem érezhetik a színpadon, hogy épp csalódott va­gyok vagy sem. Kaptam már ajánlatot tévétől, de még nem tu­­dom, mikor fogok, vagy fogok-e tévézni” – mondta már a Borsnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik