Image: 73371998, TV2 Mokka című műsora. Az adás időpontja: 2012.08.31. Fotókredit: TV2, Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com
Szórakozás

Tvrtko elárulta, mennyit keresett a TV2-nél

24.hu
24.hu

2016. 02. 29. 11:48

Korábban a témában:

A csatornától elküldött riporter, Vujity Tvrtko Facebook-oldalán keresztül reagált azokra a hírekre, miszerint milliókat veszített azzal, hogy kirúgták eddigi munkahelyéről.

A mai napon “neve elhallgatását kérő informátorra” hivatkozva megjelent, majd a fél magyar sajtó átvette a hírt, miszerint egymillió forintos fizetésem volt a TV2-nél. Emellett “szerződésem részletei” és több más valótlanság is nyilvánosságra került.
Sem sárdobálásra, sem nyilvános veszekedésre nem vagyok kapható. Bár csak rám tartozik, de a további találgatásokat megelőzendő, közlöm: 2016. januári fizetésem 272.000 forint volt, a többi is az egymilliós összeg 30%-a körül mozgott, az elvégzett munkák függvényében.

Ezúton kérem a “nevük elhallgatását kérő informátorokat”, hogy további hamis híreket ne generáljanak.

Tisztelettel gondolok a TV2-re, mely csatorna életem egyik legfontosabb része volt és maradt.

Barátsággal: Tvrtko

u.i.: Szomorú vagyok, hogy ilyeneket kell írnom”

– írja bejegyzésében a tévés.

Kommentek

Image: 73672228, A TV2 csatorna Sztárban sztár című műsorának felvétele 3. évad 7. adás. Az adás időpontja: 2015.11.08. Foto: TV2., Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.comMajka ironikus poszttal ment neki a Saul fiát ekézőknek
Dívák és dekoltázsok - Ragyogtak a sztárok az idei Oscar-gálán