Image: 73371998, TV2 Mokka című műsora. Az adás időpontja: 2012.08.31. Fotókredit: TV2, Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com
Szórakozás

Kirúgták Tvrtkót a TV2-től

24.hu
24.hu

2016. 02. 26. 13:30

Korábban a témában:

Február 26-i hatállyal távozik a TV2-től a Mokka műsorvezetője, Vujity Tvrtko – áll a csatorna közleményében.

A riporter a TV2 indulásával egyidőben, 1997-ben csatlakozott a kereskedelmi csatorna csapatához, majd 2014. decemberében rövid időre távozott a cégcsoporttól, ahová 2015. szeptemberében tért vissza. Pár napja mi is beszámoltunk róla, hogy Tvrtko írásos figyelmeztetést kapott, mivel nem sokkal előtte élő adásban mondta el véleményét a csatorna egyik állandó képernyőséről, a Super TV2-n futó Édes Életben is szereplő Berki Krisztiánról.

De állítólag az sem aratott osztatlan sikert, hogy „csekkes-játékán” Tvrtko nyilvánosan hívta ki jótékonykodni Andy Vajnát, a csatorna tulajdonosát – akit “tehetős embernek” tart – majd később a felhívást visszavonta.

A TV2 Csoport belső ügyként kezeli az esetet és a továbbiakban nem kíván részletekbe bocsátkozni a távozással kapcsolatban. Vujity Tvrtkót sikerült elérnünk telefonon, de nem kívánt nyilatkozni, mindössze friss Facebook-posztját ajánlotta figyelmünkbe az üggyel kapcsolatban.

“Baltazár inkább meghal, de nem alkuszik!” (részlet a Linda c. filmből)KÖSZÖNÖK MINDEN SZÉPET ÉS JÓT, TV2! Tvrtko

Közzétette: Vujity Tvrtko official – 2016. február 26.

Kommentek

Image: 73682473, Kállay-Saunders András amerikai–magyar énekes, elõadó, producer és zeneszerzõ, a 2010-es Megasztár 5 negyedik helyezettje. Anyai ágon az õsi magyar nemesi Kállay-család leszármazottja. Õ képviselte Magyarországot a 2014-es Eurovíziós Dalfesztiválon Koppenhágában a Running címû dalával., Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.comKállay-Saunders András: Már 2016-ot írunk, emberek! Nem kéne, hogy téma legyen a bőrszín
Image: 73644269, Berki Krisztián az Éden Hotel műsorvezetője interjú közben., Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.comBerki Krisztián letolt gatyával üzeni: "Kinyalhatják a se**em!"