Szórakozás

Öt nap alatt 12 millióan néztek meg egy hajvágást

Ez meg mi a fene?

Először térjünk vissza egy kicsit a cikk címére. A videót február 20-án töltötték fel a Facebookra, a megtekintések száma jelenleg (2016. február 25., 10:47) 12,7 millió. Ami persze nem pont azt jelenti, hogy ennyien nézték meg, mert ugye lehet, hogy valaki akár kétszer is végigborzongta a felvételt.

De ha öt nap alatt hat millióan néznek meg egy hajvágást, az is nagyon durva, nem?!

Már ebből is sejthető, hogy nem klasszikus séró következik.

STYLISH CUT?The Haircut that’s breaking the internet!Quirky, Stylish and Slick? Is this a new trend in the making? #StylistLove #ScissorsCut #HairCut Hair – Aleona StarzhinskaiaModel – Julia AndreevaVideo – Vitalii SuzdalevCheckout Aleona’s Instagram page https://www.instagram.com/aleonahairs/ or the HairFucker youtube page for more! https://www.youtube.com/watch?v=dV4nBBPw9rA / https://www.youtube.com/channel/UCIGAKC2RfTdiRqsqf1ZmrWw/videos

Közzétette: Barbershapp – 2016. február 20.

 

Az elkövető az orosz Aleona Sztarzsinszkaja, aki egy izgalmas nevű szentpétervári szalonban, a HairFucker Studióban alkot maradandót. Na jó, a maradandó talán nem a legjobb szó, főleg, ha megtekintjük, mi történt a fenti modellel a sajátos hajvágás után (1:30-tól)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik