Szórakozás

Nemcsák felesége a színházi faliújságon osztotta meg válása részleteit

Csak néhány hete, hogy kiderült, 21 év után véget ér Nemcsák Károly és felesége, Darvasi Ilona házassága. A pletykák eleinte arról szóltak, hogy a párt a sok munka idegenítette el egymástól, hiszen mindketten egy színházat igazgatnak. Most pedig már az sem titok, hogy a Szomszédok egykori szereplője rövid idő alatt új társat is talált magának egy fiatal kolléganő személyében.

Darvasi ezek után jobbnak látta, ha saját munkahelyén, a Turay Ida színházban elejét veszi a pletykáknak, ezért a művészbüfé faliújságján számolt be a kollégáknak kapcsolata végéről. “1, Azért tettem fel, hogy ne kelljen suttognotok a hátam mögött. 2, Valóban ÉN döntöttem el, ÉN költöztem el a közös házunkból, nem ő. A fiúk velem jöttek. 3, Nem a munka őrölte fel a kapcsolatunkat, az ok más volt, de az már csak ránk tartozik” – írta Ilona.

A színház egyik munkatársa azt is elmondta a Story magazinnak, hogy Darvasi sosem mond rosszat Nemcsákról. “Ilona úrinőként viselkedik, próbálja méltósággal viselni a helyzetet, és nem teregeti a szennyest a sajtónak. Nem mond a férjéről negatív jelzőket, mert remek édesapának tartja.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik