Szórakozás

Új értelmet adott a „szuperhős” szónak ez az apa

Nem a ruha teszi a szuperhőst, hanem a cselekedetei, de a 29 éves Danny Arnold esetében a kettő ugyanazt jelenti. Vagyis, hogy a fiatal apuka hőstette éppen az volt, hogy hároméves kislánya kedvéért Superman-kosztümben parádézott végig a városon, és egyáltalán nem foglalkozott azzal, hogy mások mit gondolnak, hiszen a gyermeke a számára mindennél fontosabb.

i gave phoebe her superhero outfit this morn for her school ‘superhero day’ but she refused to put it on because she was…

Posted by Danny Arnold on Friday, 12 February 2016

A történet lényege, hogy a kis Phoebe óvodai csoportjában „szuperhős napot” tartottak, amikor minden gyerek jelmezbe bújva mókázik egész nap. Phoebe, aki amúgy is rajong Batmanért nagyon várta a napot, az anyukájával egy héten át tervezgették és készítették a jelmezét, az utolsó pillanatban mégis elszontyolodott, és azt mondta, nem akar beöltözni a szuperhős napra.

„Azt mondta, furán érzi magát a jelmezben, fél, hogy butának tartják majd a többiek, és kinevetik” – írja Danny Aronld a Facebookon, majd úgy folytatja, hogy habozás nélkül felhúzta a saját jelmezét, hogy önbizalmat öntsön a lányába.

„A gyermekednek soha nem szabad, hogy butának érezze magát. Ha mégis így lenne, törődnöd kell vele. Túl sok ember foglalkozik azzal manapság, hogy a többiek mit gondolnak róluk, akár vadidegenek is. Mindig azt kell tennünk, amitől mosolygunk, és élnünk egy kicsit.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik