Szórakozás

Damu Roland hetek óta nem megy haza terhes feleségéhez

A színész és alkoholproblémával küzdő felesége nem élik azt a családi idillt, ami egy babát váró párnál megszokott lenne. Előfordul ugyanis, hogy Damu hetekig nem is megy haza érdi otthonukba.

“Korábban a reggeli busszal indult dolgozni, és az estivel érkezett, de már hetek óta alig látni errefelé. Pár napja feltűnt, de csomagokkal távozott, és igencsak gondterheltnek látszott. A felesége, Edina egyedül jár a közértbe is, igaz, néha az édesanyja segít neki a bevásárlásban, ha már a férje mostanában nem tud neki segíteni” – árulta el a Blikknek egy környékbeli.

A napilap a színész várandós nejét is utolérte, aki nem tagadta a dolgot. Állítása szerint Roland nagyon sokat dolgozik, éppen ezért árulják már a házukat is. Szeretnének Budapestre költözni.

“Vannak olyan hetek, amikor haza sem tud jönni. Ez mostanában is így van, mert színházi bemutatóra készül, szinkronizál és énektanárhoz is jár. (…) Valóban meghirdettük a házunkat, két hete áruljuk, de még nincs vevő rá. Családi okok miatt döntöttünk így, ugyanis jobb lenne a fővárosban lakni. Szeretném, ha a babánkat már az új otthonunkba vihetném haza” – mondta Edina.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik