Szórakozás

Sebestyén Balázs embereit csábította el Hajdú Péter

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, hat év után eltűnik a Frizbi a TV2 képernyőjéről. Ez azonban korántsem jelenti azt, hogy a nézők megszabadulnak Hajdú Péter látványától, hiszen a tévés új formátummal készül, ami leginkább az amerikai late night showkhoz hasonlít majd.

A nagy feladathoz Hajdú igyekezett a legjobb szakembereket megnyerni magának, ami a Bors informátora szerint sikerüt is neki. “Korábban tizenhárom éven keresztül a Fábry-show, az elmúlt hónapokban pedig a Sebestyén Balázs nevével fémjelzett Gyertek át szombat este! című műsor tartalmáért felelt az a két hölgy, aki igent mondott Hajdú megkeresésére. Azaz az RTL-en futó műsor gyártását is megkapott Balázs ajánlatára nemet mondtak, és Hajdút választották helyette” – árulta el a napilapnak a bennfentes, aki szerint Sebestyén Balázst érzékenyen érintette a két kolléga távozása.

A részletekről egyelőre Hajdú sem árult el többet, az viszont kiderült, hogy hamarosan debütál olyan műsora. “Óriási fába vágjuk a fejszénket, nagy durranásra készülünk, de egyelőre többet nem tudok róla mondani. Kéthetente jelentkezik majd a TV2 képernyőjén, már most tavasszal.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik