Szórakozás

Rékasit betegszállító viszi a Barátok Közt forgatásaira

Két hete annak, hogy újra megműtötték Rékasi Károlyt, miután csontjai nem forrtak össze az első operációja után. Némi komplikáció azonban ez alkalommal is adódott, hiszen a színész sebe nagyon vérzett, így háromszor is kapott vért. Mindezek ellenére úgy döntött, hogy a héten már munkába áll, a forgatásokra pedig betegszállítóval fog érkezni, akik felügyelnek majd állapotára is..

“Nem tudom, mennyire fog megterhelni a munka, az agyam is tele van még a műtéttel, de a legjobbat remélem. Az első a gyógyulásom, csak a második a munka, és ezt mindannyian – én is és a stábtagok is – szem előtt tartjuk. Hétfőn reggel a kapcsokat is kiszedték a lábamból. A munkába egy betegszállító cég fog szállítani, nehogy megterheljem a sérült lábamat. A forgatások alatt is ők és a stáb lesznek a segítségemre, az öltöző, a smink és a helyszínek között, és haza is a betegszállítók visznek majd minden nap, amikor forgatok” – mesélte a Borsnak Rékasi.

Karcsi újabb műtéte egyébként komoly fejtörést okozott a sorozat készítőinek, még az is felmerült lehetőségként, hogy ideiglenesen lecserélik őt. “A sorozat számára elengedhetetlenül fontos a munkavállalói egészsége, ezért a szükséges gyógyulási idő biztosítása végett több lehetőség is felmerült arra az esetre, ha Karcsi nem kap engedélyt a munkára. Gondolunk itt a történet teljes megváltoztatásán túl a karakter időszakos cseréjére – bár ez utóbbit szerettük volna a legkevésbé. Arra is ügyelnünk kellett, hogy a történet ne sérüljön, hiszen a sorozat a nézők szórakoztatására hivatott, mindemellett a színész szempontjait is szerettük volna figyelembe venni” – árulta el Rozgonyi Ádám, a sorozat kreatív producere.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik