Szórakozás

Lajcsi: “Miért hallgatnak le egy köztiszteletben álló zeneművészt?”

24.hu
24.hu

2016. 02. 21. 07:43

Korábban a témában:

Lagzi Lajcsi a hétvégi Böllérfesztiválon lépett fel, gyakorlatilag először azóta, hogy kiengedték a rácsok mögül. A börtönben írt dalát is előadó mulatós zenész a Blikk kamerái előtt beszélt arról, hogy szerette volna, ha megismerheti azt az embert, aki hónapokig hallgatta az ő telefonbeszélgetéseit.

“Meghívtam azt a barátomat, aki több mint fél éven keresztül hallgatta le a telefonomat. Ha itt van, akkor jöjjön ide, hadd öleljem meg!” – mondta még fent a színpadon Lajcsi, aki aztán bővebben is fejtegette sérelmeit.

Azt nem értem, hogy engem miért kellett lehallgatni. Ezt ha nekem egyszer valaki elmagyarázza… Hogy mi indokolta azt, hogy egy Magyarországon köztiszteletben álló zeneművészt lehallgassanak; akkor meg fogom érteni. Most nem értem. (…)

Meghívtam, gondoltam ha már az életemnek része volt, hat hónapon keresztül hallgatta mindazt, amit a feleségemnek, a gyerekeimnek mondtam… Jó lett volna, ha itt lett volna. Lehet, hogy itt volt, csak nem volt pofája idejönni”

– magyarázta Lajcsi, akinek fellépésére állítólag még Thaiföldről is érkezett rajongó.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2016. január 18.
Tatár Csilla mûsorvezetõ beszél a Dal 2016 sajtótájékoztatóján az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisán, Budapesten 2016. január 18-án.
MTI Fotó: Mohai BalázsA Dal: Először nyerte el a rajongók tetszését Tatár Csilla külseje
Bochkor Gábo (bochkor gábor, )Bochkor Gábor nem bánja, ha néha gyűlöletet vált ki véleményével