Szórakozás

A Dal: Először nyerte el a rajongók tetszését Tatár Csilla külseje

Tatár Csilláról már megtudhattuk A Dal múlt heti, első középdöntőjében, hogy “a saját teste, és a saját szabályai” szerint szeret öltözködni, ami a szombati adásban abszolút megegyezett a közönség ízlésével is.

A műsorvezetőt ugyanis rengeteg kritika érte a műsor kezdete óta; a kommentelők nemcsak a stylist munkáját és a ruhákat kifogásolták, hanem gyakran belekötöttek a pár hónapja szült tévés alakjába is. Tatár Csilla egyébként Zsédával karöltve nem az MTVA öltöztetőjével, hanem saját stylistjával dolgozik a műsorfolyam alatt.

Akivel ezúttal remek munkát végeztek, ahogy ez a facebookos hozzászólásokból is kiderül – na persze azért egy-két negatív kritika most is becsúszott.

  • “Csilla! Gyönyörű a ruhád, nagyon jól áll, csak úgy ragyogtál benne!”
  • “Fel sem fogom miért kell folyamatosan kritizáni egy frissen szült édesanyát. Szerintem sokan szeretnénk így kinézni pár hónappal a szülés után!”
  • “Nagyon-nagyon elegáns voltál…igazi NŐ”
  • “Nagyon csini voltál Csilla a ruhád egyszerűen gyönyörű”
  • “A ruha tényleg nem rossz. De én most rájöttem, hogy nem a ruhákkal van a baj, hanem Csilla adottságaival. Mivel viszonylag elég rövid a felső teste és hosszú a lába, így nem igazán előnyös a derékban szabott ruha. Még zömökebbnek tűnik bennük nyurga lábakkal. De erre a stylist is rájöhetne. Úgy nézett ki, mint Doroti a meséből kicsit kinőtt ruhácskában.”

Sármán Nóri, köszönöm!:) #norasarman #dal2016

Közzétette: Tatár Csilla – 2016. február 20.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik