Szórakozás

Összeszólalkozott Berki és Vujity Tvrtko – videó

Meglepő kijelentések és váratlan beszólások záporoztak Vujity Tvrtko szájából a Mokka stúdiójában péntek reggel. Berki Krisztián egy ártatlan Édes Élet promó miatt volt volt a TV2 reggeli műsorának vendége. A herevasalásáról is elhíresült Berki perceken át csak Demcsák Zsuzsával beszélgetett, utána kapcsolódott be véleménynyilvánításával Tvrtko.

“Bevallom őszintén azon az oldalon vagyok, hogy én még abban is zavarban vagyok, hogy egyáltalán kérdezzek-e tőled. Egyszerűen azért, mert az egész életem arról szól, hogy pontosan az ellen szól, amit te képviselsz a nyilvánosság előtt. Eleve azt mondjuk, hogy közszereplő vagy. Innentől fogva mivel én nem látom a produkciót semmilyen szinten, én nem tudok a lányod szájra puszijáról, a cipődről, az órádról, semmiről nem szeretnék beszélni. Baromira zavarban vagyok ettől. (…) Az egész ország beszél egy herevasalásról, ami nem történt meg. Onnan tudom, hogy pécsi vagyok, és az az ember is pécsi, aki nem csinálta meg. (…) Ez az én szubjektív véleményem. Azt mondom, hogy egész életemben az ellen fogok küzdeni, amit te képviselsz. Lehet, hogy ez pont fordítva is így van. (…) Aki Berki Krisztiánt szeretné nézni, követni, az nézze az Édes Életet, nézze ezt a nagyszerű műsort, és Berki Krisztiánt benne”

– szúrta oda némi cinizmussal Tvrtko, akinek Berki meglepő nyugodtsággal válaszolgatott.

“Ne legyél zavarban Vu, mert nincs rá szükség. Az, hogy te bizonyos dolgokkal nem tudsz azonosulni, az teljesen normális, és én ebből a székből el is fogadom. Nekem is nagyon furcsa azzal azonosulni, hogy egy kereskedelmi csatornánál itt ülsz műsorvezetőként, miközben egy bulvár dologról beszélünk, ennek a kereskedelmi csatornának az egyik fő műsora az a trash reality, amiben én az egyik szálat viszem. Engem nem sértesz meg”

– mondta Berki, majd a szópárbajnak Demcsák Zsuzsa próbált többször pontot tenni a végére.

Azzal próbálta nyugtatni Tvrtkót, hogy egy olyan ember ül vele szemben, aki a kollégája és ráadásul “nézővonzó mágnes”. Hozzátette: szerinte mindenkivel kell tudni beszélni, és rossz irányba ment el ez a beszélgetés.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik