Szórakozás

Jakupcseket vissza akarta venni a köztévé

Jakupcsek Gabriella karácsony utáni viharos kirúgása után pár órával az MTVA vezetősége úgy döntött, mégsem akar megválni legjobb műsorvezetőjétől. A menedzsment viszonylag gyorsan megbánta Jakupcsek menesztését, és szerette volna azonnal visszafordítani a történteket, erről telefonon értesítették Gabriellát, de már késő volt.

“Alig pár órával később Gabinak felajánlották, hogy semmissé teszik a felmondását. Egyszerűen fogalmazva, az MTVA vissza akarta csinálna azt a hibát, amit elkövetett. Valószínűleg akkor tudatosult bennük, hogy rossz ötlet volt Jakupcseket meneszteni, de legalábbis nagyon rossz módszert választottak a kirúgására. Jakupcsek ultimátumot kapott: vagy azonnal elfogadja, hogy semmissé nyilvánítják a kirúgását vagy mehet, amerre akar”

– mondta a Blikknek egy köztévé berkeiben jártas informátor. Állítólag a méltatlan szituációt követően Jakupcsek szeretett volna magyarázatot kapni a történtekre, de a lehetőséget sem kapta meg arra, hogy valakinek feltegye a kérdést. Ráadásul akkor már a kirúgásával kapcsolatos hír is bejárta a sajtót, így a visszahívásból nem lett semmi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik