Szórakozás

Ábel Anita a TV2-nél folytatja

ábel anita (ábel anita)
ábel anita (ábel anita)

Ábel Anita a kormányt legádázabban kritizáló RTL-es műsorból, a Heti Hetesből az Andy Vajna érdekeltségeibe tartozó TV2-höz szerződött. A Bors információi szerint a TV2 komoly ajánlattal kereste meg, kiemelt szerepet szán neki, elsőként egy hamarosan induló gyermek tehetségkutatóban.

“Betegesnek és már-már má­niákusnak tartom ezt a megközelítést, mert a tévé mégiscsak a nézőknek szól, aki meg egyet akar, kikapcsolódni. Nem az ér­dekli, ki szerepel a cégjegyzékben, hanem az, hogy mit és kit lát a dobozban. Én feladatokkal foglalkozom és felkéréseket ítélek meg, valamint azt, hogy milyen csapatban dolgozhatok. A néző távirányítóján a gombok nem politikai pártokat vagy befektetőket kapcsolgatnak, hanem műsorokat. A változás jó, a változás kell. Egyébként a Reggeli 2005-ös megszűnése óta nem állok szerződéses kapcsolat­ban az RTL Klubbal, így – bár jól hangzik – nem volt mit felmondani. Több műsorról is beszélünk, de még nincs pont a mondatunk végén”

– mondta a lapnak Ábel Anita, aki a későbbiekben valószínűleg az ATV-n futó A nő háromszor című műsorát is feladja a TV2 miatt.

A színésznő több mint tizenöt éve dolgozott az RTL-nél, 2001-ben kezdte a reggeli műsorban, majd egy kis időre átigazolt a királyi tévéhez, de 2012 óta ismét a legnézettebb kereskedelmi csatorna arca volt az RTL II-re került Heti Hetes állandó szereplőjeként. Más műsorokban azonban nem kapott feladatot, talán ebből lett elege Anitának, aki most úgy döntött, nem vár tovább a nagy lehetőségre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik