Szórakozás

Magas sarkúban áll színpadra Pavletits Béla

24.hu
24.hu

2016. 02. 18. 16:39

Elkísértük Pavletits Bélát a jelmezvarró műhelybe, ahol már javában készülnek a Sugar | VAN AKI FORRÓN SZERETI című darabra. A színész egy olyan karaktert alakít, aki a maffia és a pénztelenség elől menekülve még azt is vállalja, hogy egy női zenekarral induljon turnéra, természetesen álruhában.

A Magyar Színház színművésze ezúttal a női varrodában állja a tervezőnő és a jelmez kivitelezők “rohamát” – és vitézül tűri a lágy esésű szövetek szokatlan csiklandozását, no meg a magas sarkú cipő ádáz támadásait.

Fotó: Zsigmond László
“A magas sarkú cipőt az előadásban is hosszan kell viselnem, de az semmi ahhoz képest, mennyit hordom a próbán! Többnyire napi 5-6 órát vagyunk abban a rémes lábbeliben. Bár eddig is tiszteltem a nőket sok vonásuk miatt, gyönyörűek a magas sarkúban, és minden tiszteletem az övék, hogy a szépségért ennyit áldoznak, de ha lehetne, lebeszélném őket, mert magas sarkú nélkül is csinosak, nem érdemes tönkre tenni a lábukat. A harisnya a gyorsöltözéseknél inkább akadályoz mint segít, de hát a szőrös lábat valamivel el kell fedni. És persze vigyázni kell rá, mert egyből kiszakad. Bevallom, viselés közben egyetlen egy női ruhadarabot sem irigyeltem el a hölgyektől, a fülklipszet pedig kifejezetten utálom (nevet)”
– mesélte Pavletits Béla színművész, a Van aki forrón szereti egyik főszereplője. Minden élethelyzet könnyebbé válik, ha az ember beletörődik a változtathatatlanba. Béla ezt így magyarázta el:
“Mivel nekünk azt kell eljátszanunk, hogy mennyire nem komfortos és nem szokásos érzés női ruhát viselni, ebben segít a női jelmez, mert tényleg nem érezzük benne otthonosan magunkat. Bár ki tudja, lehet, hogy az előadás végére megszokom, sőt…!”
vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

MANCHESTER, ENGLAND - MAY 23:  A Police officer stands guard near the Manchester Arena on May 23, 2017 in Manchester, England.  At least 22 people were killed in a suicide bombing at an Ariana Grande concert at Manchester Arena which was packed with children. It is the worst terrorist incident on British soil since the London bombings of 2005.  (Photo by Jeff J Mitchell/Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.