Szórakozás

Medveczky Ilona: Menekülnek tőlem a férfiak

A 74 éves táncművész tavaly még áradozott arról a férfiról, akivel az interneten ismerkedett meg, és akivel hatvan év után először csókolózott újra. A többszöri személyes találkozás után azonban csalódott benne.

“Az igazság az, jobb lett volna, ha a Notre Dame-i toronyőr Esmeraldája leszek, mint egy jó arcú, a szövegével hódító férfié, aki személyesen csak csalódást hoz. Ez a férfi megégetett, és elmúlt a varázs” – mesélte a Borsnak Medveczky, aki továbbra is vágyik a szerelemre.

“Menekülnek tőlem a férfiak. Szépen hangzik a szerelem szó, de igazából fiatalkorom első lelki érintései óta nem éreztem. Nem titkolom, hiányzik egy férfi az életem­ből. Nyitott vagyok a szerelemre, csak hát úgy félnek tőlem a férfiak, mint a tűztől” – kezdte a táncos, aki szerint azért megy nehezen a párkeresés, mert a férfiak túl buták.

“Magammal szemben hatalmas elvárásokat támasztok, ezért aztán a másik féltől is elvárom, hogy igényes legyen önmagával. Sajnos a férfiak nagyon bu­ták. Azonnal az suhan át az agyukon: vajon mibe kerül majd nekem ez a nő? Mit kell teljesítenem az ágyban? Ezek körül forognak a gondolataik, pedig én is csak arra vágyom, amire minden nő, egy marék boldogságra.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik