Szórakozás

Csalás miatt nyomoznak Fásy Ádám ügyében

Fásy Ádám (Fásy Ádám)
Fásy Ádám (Fásy Ádám)

Fásy Ádám ügyében csalás bűntettének gyanúja miatt indult nyomozás. Joskó, a Zeneexpressz egykori szereplőjének feljelentése nyomán az ügyészség rendelt el vizsgálatot.

“Öt évvel ezelőtt ötmillió-egyszázezer forintért újítottuk fel Fásy Ádám irodáját, de elfelejtette kifizetni. Négy éve szeptemberben elmentem hozzá, és rögzítettem a beszélgetésünket. Ádám elismerte, hogy tartozik, de azt mondta, többe került a műsorában szerepelnem, mint az irodája. A fellépői egy részétől ugyanis pénzt is kér”

– mondta a Borsnak a ze­nész, aki szívesen megegyezett volna peren és mindenféle eljáráson kívül Fásyval, azonban lehetőséget sem kapott erre.

“A feljelentésben foglaltak a csalás egyszerű gyanúját felvetették, ezért nyomozás keretében indokolt a tényállás tisztázása és annak megállapítása, hogy valóban tör­tént-e bűncselekmény. Az ügyben a nyomozást a Budapesti VI. Kerületi Rendőrkapitányság végzi, abban gyanúsított még nem szerepel

– mondta a Fővárosi Főügyészségen dr. Ba­goly Bettina.

Amennyiben bebizonyosodik, hogy Joskónak igaza van és Fásyt elítélik, komoly bajba kerül, hiszen az úgynevezett „őssejtbotrány” miatt is tíz hónap felfüggesztett börtönt kapott első fokon.

Fásy egyébként mosolyogva, viccelődve reagált a bulvárlap megkeresésére. Azt mondta, nincs köze az említett úrhoz, neki egy céggel volt kapcsolata, ahol hat éven át rendszeresen és ingyen szerepelt. Ráadásul feljelentette becsületsértés miatt, ugyanis nem tartozik neki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik