Szórakozás

Tatár Csilla és Zséda sem kér az MTVA segítségéből

Habár az MTVA Dal című produkciója a műsor minden résztvevőjének biztosítja a stylstot, vannak, akik nem élnek a lehetőséggel. A zsűri egyetlen női ítésze, Zséda, valamint a show háziasszonya, Tatár Csilla is saját öltöztetőjéhez ragaszkodik.

“Csilla több mint egy éve dolgozik a saját stylistjával, benne maximálisan megbízik. Ez a hölgy ismeri a testét, bizalmas viszonyban vannak. Egy szoptatós kismamát pedig, lássuk be, egyáltalán nem könnyű öltöztetni, fontos, hogy gördülékenyen menjen a közös munka” – nyilatkozta a Borsnak Csilla sajtósa, Hullai Krisztina.

A nézők azonban egyáltalán nem értenek egyet Tatár döntésével, hiszen a ruhaválasztások miatt hétről hétre negatív kritikákkal árasztják el. Többek szerint előnytelenek a választott darabok a kismamának és csak még jobban kövérítik őt. A műsorvezető viszont nem törődik a véleményekkel, a legutóbbi adásban éppen emiatt egy fricskával indította a műsort, amikor is “My body, my rules” feliratú pólóban jelent meg a színpadon.

“Zséda ruháival kapcsolatban is sok kritika érkezik, de sem ő, sem Csilla nem hallgat senkire, megy a saját feje után. Pedig meghallhatnák végre a kritikákat, elég sokan beszólogatnak nekik. Szerintem az ő érdekük lenne, hogy jól nézzenek ki” – mondta a Dal egyik munkatársa, aki a nézőkkel ért egyet.

#iamnotperfect #dontwannabe #tobemother #happy ❤Ruha: Prieston by Noemi Nagy

Közzétette: Tatár Csilla – 2016. február 13.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik