Szórakozás

Szabó Zsófi még egy percet sem foglalkozott nyári esküvőjével

A szőke celeb évekig nem találta a helyét sem a munkában, sem a magánéletében, de mostanában mintha minden egy csapásra megváltozott volna körülötte. Ő vezeti az RTL Klubon futó Story Extrát és az igazi is rátalált, sőt karácsonykor már meg is kérte a kezét. Szabó Zsófi most nem is lehetne boldogabb, azt azonban bevalotta, hogy eddig még egy perc szabadideje se volt arra, hogy a nagy napot szervezze.

“Boldog menyasszony vagyok, egy olyan menyasszony, aki még egy pillanatot nem tudott az esküvőjével foglalkozni, pedig már szorít az idő. De bízom benne, hogy leszek olyan ügyes, hogy pár hónap alatt összehozom, hiszen nyári esküvőt szeretnék. Elsején leszünk egy éve együtt Zsol­tival, utána fogok tudni a szer­vezésre koncentrálni” – mondta a Borsnak a műsorvezető, aki esküvőszervező segítségét is igénybe veszi.

Zsófi arról is mesélt, hogy vőlegényének hatására már egészen másként látja a dolgokat. “Nem tagadom, ő igazán nagy változást hozott az életembe. Nem csak külső jegyekben változtam meg. Sokkal harsányabb voltam és a kirakatban éltem az éle­te­met. Ma már kevesebb helyre megyek el, megfontoltabban nyilatkozom, visszafogottabb lettem, a szexualitásból is kevesebbet mutatok kifelé. Most már megvan mindennek a helye és az ideje, a műsorvezetésben is szeretnék inkább visszafogottan szexi lenni. Egyrészt érettebb lettem, másrészt már van egy férfi az életemben, neki akarok igazán szexi lenni. Ez nem jelenti azt, hogy nem veszek fel mélyen dekoltált ruhát, inkább csak máshogy viselem, aminek az az üzenete, hogy azért, mert foglalt vagyok, nem búcsúztam el a szexisségtől.”

SZERETETKÖTÉLbe gabalyodva :)

Közzétette: Szabó Zsófi oldala – 2015. augusztus 27.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik