Szórakozás

Megint rákos Terry Black

terry black (Array)
terry black (Array)

A két gyermekét Münchenben nevelő transzvesztita művész egészségével újra nagy gondok vannak. Terry Blacket már kétszer kezelték mellrákkal, egyszer tüdőrákkal, egy évvel ezelőtt pedig szívinfarktust kapott, ami miatt szívét is műteni kellett, most pedig újra rákot diagnosztizáltak nála, ezúttal végbélrákot. Ennek ellenére pozitívan néz a jövőbe.

“Igazi túlélő vagyok, az orvosok is csodálkozva néznek, amikor mosolyogva és gyógyultan sétálok ki egy kezelésről. Túléltem már olyan komoly rákokat is, amelyek ellen azok, akikkel egy kórteremben feküdtem, sajnos elvesztették a harcot. Nekem van két gyer­meke­m, akik miatt nem érek rá meghalni, úgyhogy most sem kell aggódni értem! Most nem kemoterápiát, hanem egy újfajta infúziós kezelést kapok a jövő héten, ezzel szorítják vissza a rákos sejteket” – kezdte a Borsnak Terry.

A bizakodó hozzáállás ellenére mindenre felkészült, már megírta végrendeletét, sőt a halotti beszédét is készül felmondani egy stúdióban. “Bár nem félek a haláltól, természetesen végrendelkeztem már, a két gyermekem jövője atombiztos. Ha nem leszek, akkor is kényelemben és biztonságban nőnek majd fel. Stúdióba vonulok, mert szeretném felmondani a saját halotti beszédemet. Ki más tudhatja nálam jobban, hogy mit tartalmazzon, nem? Nekem ott senki se beszéljen hülyeségeket, és senki se sírjon. Világéletemben vidám ember voltam, azt szeretném, ha az utolsó utam is jó hangulatban telne, szóval csakis az legyen majd ott, aki képes egy temetésen nevetni.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik