Szórakozás

Véget ért Pataky Attila szobafogsága

Az Edda frotembere kénytelen volt az elmúlt heteket a négy fal között tölteni, műtétei után ugyanis pihenésre volt szüksége. Ez idő alatt mondjuk sikerült rajongóinak egy részét is maga ellen hangolnia, de ennek ellenére is repesett a boldogságtól, amikor múlt hétvégén kimozdulhatott otthonról.

“Jó három hét szobafogság után hála az égnek olyannyira javult az állapotom, hogy elmehettem a hét végén színházba. Orsi meglepett egy Experidance-es előadásra szóló jeggyel. Így hát felkerekedtünk, és végre volt egy fájdalommentes utam, és egy világszínvonalú előadás élményével lettem gazdagabb – mesélte a Blikknek Pataky, aki abban bízik, hogy hamarosan az edzéseket is folytathatja.

“Már vészesen közeledik az idő, amikor végre tényleg elkezdhetek mozogni. Innentől kezdve, ugyan óvatosan, de határozottan el fogok kezdeni edzeni, hogy minél gyorsabban visszaszerezzem a kondíciómat. Mert az izmok nem felejtenek, biztos vagyok benne, hogy a 40 éves sportos életmódomnak köszönhetem most, hogy nem robbantam le. Most saját bőrömön, izomzatomon tapasztalom, mennyit számított az, hogy annak idején rengeteget sportoltam” – mondta az énekes, akit másciustól újra színpadon láthat a közönség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik