Szórakozás

Frappánsan reagált az RTL Klub a Bors pezsgős hírére

Nem igaz, hogy a konkurens csatorna pezsgőt bontott volna a TV2 új hírigazgatójának kinevezéséről hallva. Egy vicces Facebook-poszttal cáfolták az erről szóló híradást.

“Pezsgőt bontottak az RTL-ben Szalai Vivien kinevezésének hírére” – írta mai cikkében a Bors, és a lapnál többek közt azt is tudni vélték, hogy a bejelentés napján egy kisebb ünnepséget is tartottak az RTL vezető munkatársai, amihez a közeli benzinkútról szereztek jó pár üveg pezsgőt. “Forrásukra” hivatkozva megírták, hogy utoljára talán akkor volt ilyen jó a hangulat az RTL-székházban, amikor a ValóVilág először lenyomta a Big Brothert.

Az RTL Klubnál azonban egyáltalán nem volt pezsgős bulizás a TV2-s pozícióváltás kapcsán, mindössze a csatorna híradójában emlékeztek meg a bulvárból a TV2-höz érkező hírigazgató érkezéséről.  A pezsgőbontás elmaradásáról azonban az RTL egy Facebook-bejegyzést is közzétett.

“Annyi pezsgőt küldünk a Bors munkatársainak, ahány pezsgő elfogyott nálunk a cikkük szerint Kökény-Szalai Vivien kinevezésének hírére. Egészségetekre!” – jelent meg nemrégiben a legnagyobb kereskedelmi tévé hivatalos közösségi oldalán.

Annyi pezsgőt küldünk a Bors munkatársainak, ahány pezsgő elfogyott nálunk a cikkük szerint Kökény-Szalai Vivien kinevezésének hírére. Egészségetekre! ;)

Közzétette: RTL Klub official – 2016. február 11.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik