Szórakozás

A Dal: Tatár Csilla eddigi külseje megosztja a nézőket

Három elődöntőn van túl A Dal című eurovíziós dalválasztó show, így három különböző összeállításban láthattuk már a szülés után visszatért műsorvezetőt, Tatár Csillát is. A tévés mindegyik adás után büszkén posztolta a Facebookra az egyedi ruhákat, amik azonban meglehetősen vegyes fogadtatásra találtak, még saját rajongói körében is.

  • “Sajnos nekem a három ruhából “0” egyik sem jött be és tudom mondani, hogy a környezetemben senkinek sem. Vastag derekú csak ez jutott eszembe. Nem tudom miért nem lehet egy sima vonalvezetésű ruhát választani. Csillának az lenne előnyös. Kérem próbálják ki.”
  • “A ruha katasztrófa, ráadásul erősít. A képernyőn + 20 kiló…”
  • “Nem tudnak előnyösebbet adni rá,hiszen most szült, meg kell várni, míg a régi alakját visszaszerzi, igy tényleg nem kellene még a kamerák elé állni, talán jobb lenne otthon a babával lenni.”
  • “Ez a ruha kicsit asszonyos vagy öreges, de a színe csodás.”
  • “Ez a ruha olyan, amilyen! Nem túl jó,de nem is katasztrófa! Egy biztos,hogy nem a Tatár Csilla hibája! Én személy szerint szeretném a régi,ragyogó személyiségét és stílusát viszont látni!”
  • “Nagyon szép voltál Csilla!Tökéletesen es frappánsan vezetted a műsort. Tetszik ahogy egy picike baba mellett ilyen aktívan és ragyogó intenzitással dolgozol. Gratulálok.”

– olvasható a hozzászólások között.

Az alábbi galériát látva pedig önök is eldönthetik, vajon a kommentelők melyik részének van igaza; szombaton pedig az is kiderül, a középdöntőben változtatnak-e a stylistok a műsorvezető eddigi megjelenésén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik