Szórakozás

Tóth Andi a teljes kimerültség szélén áll

Tóth Andi szombaton este rosszul lett és orvosi segítségre szorult A Dal elődöntőjében, amelyben Berkes Olivérrel lépett fel és vigaszágon továbbjutott.

“Szédülök” – hebegte élő adásban a mikrofonba Tatár Csillának az énekesnő, aki aztán remegni kezdett, majd egy pillanatra elvesztette az eszméletét.

A kamerák csak azt rögzítették, hogy két ember nyakába kapaszkodva viszik le a színpadról. A Bors szerint a rosszullét oka nem csak a versennyel járó izgalom és öröm volt, hanem az is közrejátszott, hogy a munka mellett magántanulóként iskolába járó Andi a teljes kimerültség szélén áll. Az élő műsor próbái mellett ugyanis interjúk, akusztikus felvételek és plusz produkciók várnak rá a műsorral párhuzamosan, ami miatt az alvás kezd ismeretlen fogalommá válni számára.

“Jobban izgultam, mint az X-Faktor döntőjében! Ez pedig azt eredményezte, hogy kicsit rosszul lettem, de már jól vagyok és együtt örülünk a sikernek Olivérrel. Nagyon hálásak vagyunk a közönségnek, hogy tovább juttattak bennünket, és bár nagyon sok munka vár ránk az elkövetkező napokban is, az első az lesz, hogy jól kialszom magam”

– mosolygott az ájulatból a kamerák elé igazi profizmussal visszatérő fiatal lány.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik