Szórakozás

Kern András: Nem hiszek a túlvilágban

Kern András (Kern András)
Kern András (Kern András)

A filmvásznon Liptai Claudiával szexelő Kern András néhány évvel ezelőtt életveszélyes állapotban került kórházba, kezelése után komoly életmódváltást kellett eszközölnie.

“Immár négy éve, hogy gyomorvérzésem volt, azóta köszönöm, jól vagyok, és ma is gyakran gondolok a Budai Irgalmasrendi Kórházban történtekre, amikor még pár percig kérdés volt, hogy megmaradok-e. Magam előtt látom orvos barátomat, amint azt mondta, ha még egy pohár felest iszom, és még egy cigit elszívok, akkor nagy baj lesz. Elvileg kávét sem lenne szabad, de azt néha kortyolgatok az elektromos cigerattával. Persze többnyire cikóriakávét iszom”

– mondta a Blikknek Kern, aki új Gondolj rám című filmjében egy olyan orvost játszik, aki megtudja, hogy gyógyíthatatlan beteg.

“Gondoltam már a halálra én is, nem is egyszer, persze nem jutottam semmi újra. Nem hiszek a túlvilágban, és nem hiszek istenben, ami kicsit a filmben is benne van. Amikor az orvos szerepében azt mondom, hogy a föld alatt fekve nem fogom tudni, milyen műtétek lesznek aznap a kórházban, ez utalás arra, hogy sajnálni fogom, amikor majd nem tudhatom, mi megy aznap este a Vígben.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik