Szórakozás

Nem forrnak össze Rékasi Károly csontjai

Rékasi Károly pénteken eredetileg csak egy gyors kontrollra érkezett a kórházba, azt hitte, fél évvel súlyos motorbalesete után arról tárgyalhat orvosával, hogy mikor veszik ki a sérült lábát összetartó csavarokat és fémlemezt. A doktor azonban rossz hírt közölt vele: a csavarokat ugyan kiveszik, de csak azért, hogy újakat tegyenek be a helyére. A színészt kedden újra meg kell műteni, a csontjai ugyanis nem forrtak össze.

“A baleset óta erős fájdalmaim vannak, az előadásaimat és a forgatásokat is csak fájdalomcsillapítókkal tudtam végigcsinálni. Úgynevezett romos törés keletkezett a lábamban, akkora a hiány két csontrész között, hogy önmagától a szervezetem nem képes visszanöveszteni. Jövő héten újra felnyitják a combomat. A fémeket kicserélik, és csontforgácsot is tesznek be a hiány helyére, hogy az ösztönözze a csont növekedését”

– mondta a Borsnak Rékasi, aki hangsúlyozta: a terheléshez ennek semmi köze, vagy ahhoz, hogy eleinte nem tartotta be szigorúan az orvosi utasításokat.

Az operáció híre a Barátok közt készítőit és a József Attila Színház munkatársait is váratlanul érte. Utóbbinál már törölték Rékasi következő előadásait, az RTL-nél pedig még nem tudják, hogyan fogják megoldani a főszereplő kiesését.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik