Szórakozás

Lajcsinál most vegyvédelmi ruhás NAV-osok razziáztak

Miután kedden rendőrök és az áramszolgáltató munkatársai lepték el Galambos Lajos birtokát, csütörtökön újra razziáztak nála a hatóságok. Ezúttal a a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kocsijai fékeztek a kapujuk előtt néhány rendőrautó kíséretében, hogy újabb szemlét tartsanak náluk.

“Ez valószínűleg amolyan pszichikai hadviselés a hatóságok részéről, hiszen szerdán 6-7 rendőrautó körözött a birtok körül, a kerítés melletti úton. Azt gondoltuk, megint hozzánk jönnek, de egy idő után elmentek”

– mondta a Blikknek a trombitás, akihez csütörtökön aztán be is mentek a hatóság munkatársai és a szkafanderes, fehér védőruhás férfiak.

“Amikor azzal próbáltak megfogni, hogy illegálisan szerzek be, vagy nem megfelelő összetételű üzemanyagot tárolok a birtokomon, leplombálták az egyik tartályt, amelyben gépek mosására rendszeresített kőolajszármazékot tároltunk. De miután bevizsgálták, kiderült, hogy minden a legnagyobb rendben”

– folytatta a trombitaművész, akinek újra lehetősége lesz a gépeit tisztogatni, mert a fehér overallos szakemberek eltávolították a zárat a tartályról.

Lajcsi továbbra is állítja: nem vesztegette meg az áramszolgáltató ellenőreit, ahogy áramot sem lopott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik