Szórakozás

Nagy Feró szerint jó, hogy napvilágot látott a HIV-fertőzött énekesnő híre

nagy feró (nagy feró, )
nagy feró (nagy feró, )

A sztárvilágból is sokakat felbolygatott a hír, mi szerint egy tehetségkutatóban megismert magyar sztárénekesnő évek óta HIV-fertőzött. A betegjogok miatt a Blikk továbbra sem hozza nyilvánosságra a személyazonosságát. Éppen emiatt például az egykori Megasztáros Szabó Eszter teljesen kikelt magából, szerinte ugyanis a napilap így minden hazai énekesnőt gyanúba kever.

A legtöbben inkább hallgattnak és nem kívánnak állást foglalni, de Nagy Feró és Dévényi Tibi bácsi hajlandó volt megszólalni az ügyben. A hölgy nevét ugyan ők sem tudják, de együttérzésüket fejezték ki. A Beatrice frontembere szerint nem rossz dolog, hogy kiderült a dolog.

“Szerintem jó, hogy erre fény derült. Talán a fiatalabb nemzedék képviselői rádöbbennek arra, hogy fontos odafigyelniük egymásra és magukra is” – mondta Feró.

Tibi bá is hasonló véleményen volt, hiszen saját példájából kiindulva tudja, hogy a fiatalok milyen felelőtlenek. “Fiatalok voltunk, abban az időben nem is hallottunk a HIV-ről, de a ‘divatos nemi betegségeket’ azért próbáltuk elkerülni. Akkoriban a lányok sikítva harcoltak, hogy odajussanak hozzánk. Én mindig azt választottam, aki a legjobban sikoltozott.”

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Ajánlott videó

Olvasói sztorik