Szórakozás

Hajdú Péter pert nyert Kárász Robi ellen

Hajdú Péter (Array)
Hajdú Péter (Array)

Egy 2009-ben kezdődött vita végére került – egyelőre nem jogerősen – pont a Hajdú Péter kontra Kárász Robi és Batiz András ügyben. Utóbbiak három millió forintot követeltek a Frizbi házigazdájától, szerintük ugyanis nekik köszönhető, hogy Hajdú műsora az ATV-ről átkerülhetett a TV2-re.

A tévés azonban ezt teljesen máshogy látta, Hajdú ugyanis a csatorna programigazgatójával állt kapcsolatban, amikor is közvetítők segítsége nélkül tudott megegyezni a TV2-vel. Ennek ellenére azt elismerte, hogy az Andromedia Kft. fektetett energiát az átigazolásba, így felajánlott egy millió forintot, de Batizék ezt nem fogadták el. Most azonban ők húzták a rövidebbet, hiszen nem csak hogy a követelésüket nem fizetik ki, de a 600 ezer forintos perköltség is őket terheli.

“Felelősségünk van abban, hogy Hajdú Péter útját mi is egyengettük az országos kereskedelmi televíziók ligájában. Úgy látszik most ennek az árát kell megfizetnünk. Ügyvédeinkkel konzultálva fogjuk egyébként eldönteni, hogy tovább küzdünk-e az igazunkért” – mondta a Blikknek Batiz András.

“Örülök a bíróság döntésének, amelyben lesöpörték az asztalról a Batiz–Kárász páros nevetséges követelését. Társaságuknak több éve nincs bevétele, csupán egy tevékenységet folytattak, s ez nem más, mint a velem való pereskedés. Kíváncsi vagyok, hogy a bíróság által megítélt perköltséget a kiürített cégükből hogyan fizetik majd ki” – nyilatkozott Hajdú.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik