Szórakozás

Újra rendőrök lepték el Lagzi Lajcsi birtokát

A rendőrök csupán 30 percre érkeztek, de tovább maradtak.

Kedden megint razziáztak Galambos Lajos birtokán. A rendőrök 11 óra körül szállták meg a boldogasszonypusztai ingatlant, a börtönből nemrég szabadult trombitás nem volt otthon, felesége telefonon értesítette az egyenruhások érkezéséről.

A rendőrök állítólag alig 30 perc után távozni akartak, csakhogy végül egy víztároló glóbusz tetején felfedeztek egy konnektort, és azt jegyzőkönyvezték. Az egyenruhások végül tüzetesen átvizsgáltak mindent az áramszolgáltató munkatársaival, több mint négy órát időztek a birtokon.

“Tudták, hogy nem vagyok otthon, még viccesen meg is jegyezték, hogy hallgattak a rádió­ban, ráadásul a 11 óriási szemléről, 11 óra 15-kor küldtek egy faxot az ügyvédemnek. Az egyik saját telkemnek biztosítottam áramot a birtokomról egy hosszabbítóval. Ez szerintem nem ütközik semmilyen szabálysértésbe, de üzenem minden magyar állampolgárnak, hogy mostantól valamelyik szomszéd áramot kér, gondolják meg”

– mondta a Blikknek Lajcsi, aki a gyanú szerint törvénytelenül vett igénybe közüzemi szolgáltatáso­kat, sőt meg is vesztegetett ellenőröket.

A mulatós trombitás néhány napja szabadult előzetes letartóztatásából, azóta körbejárta a sajtót nyilatkozataival megerősödő házasságáról, és gyanújáról, miszerint főrendőr tett neki keresztbe. Lajcsi zeneileg sem tétlenkedett: Megreccsen a szív! címmel írt dalt a rácsok mögött eltöltött 125 napjáról. Íme a friss szerzemény:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik