Szórakozás

Kasza Tibit még Kambodzsában is szinkronizálják

Az énekes-műsorvezető a napokban osztotta meg azt a felvételt, amelyen Lipati Claudiával közös műsorát, a Bumm!-ot egy kambodzsai csatornán sugározzák. Kasza Tibi teljes önkívületbe került az örömtől, hogy arcát nem csak a magyarok láthatják. Fel is vetette közösségi oldalán az ötletet, hogy Thaiföldről – ahol már hetek óta nyaral barátnőjével – átutazik Kambodzsára, hátha felismerik az utcán is. A délkelet-ázsiai országban egyébként helyi szinkronnal adják a szórakoztató műsort, amin az eredeti műsorvezetők igen jót derültek. A nagy világhírről pedig a TV2 is büszkén nyilatkozott.

“Bevett dolog a piacon, hogy egy adott országban sikeres saját gyártású műsort az eredeti formátum tulajdonosa késztermékként továbbértékesíti más területeken. Az ilyen eseteknek mindig örülünk, hiszen azt mutatja, hogy nemzetközileg is elismerik a munkánk minőségét” – mondta a Blikknek a csatorna.

Ez nagyon durva !! :))Kambodzsában megy a helyi tv-ben a Bumm című műsorunk Claudiával, helyi szinkronnal :))Tegnap küldték Kambodzsában önkènteskènt dolgozó Magyarok :))

Közzétette: Kasza Tibor – 2016. január 31.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik