Szórakozás

Adósság vitte el Bajor Imre birtokát

bajor-imre(eca8efb3-9006-4fbd-8321-d918ccc08d00)(430x286).jpg (bajor imre)
bajor-imre(eca8efb3-9006-4fbd-8321-d918ccc08d00)(430x286).jpg (bajor imre)

Mint megírtuk, nemrég elkelt Bajor Imre fülei háza. Lapinformációk szerint az eredetileg meghirdetett 100 millió forint harmadáért, 36 millió forintért cserélt gazdát a birtok. Akkor úgy tudtuk, az eladás oka, hogy Bajor özvegye már nem tudta állni a 3500 négyzetméteres fülei telek költségeit.

A Bors információi szerint azonban Ildikó asszonynak nem is volt sok választása, hiszen egy adósság miatt kellett túladni a birtokon. Az ingatlan tulajdonosa az eladás előtt nem közvetlenül a színész és felesége, hanem Bajor egykori cége, a Csóközön Kulturális Szolgáltató Betéti Társaság volt, ami jelenleg is végelszámolás alatt van. A beltag életében Bajor Imre, a kültag pedig Ildikó volt. A színész halálával beltagságát hárman örökölték: felesége és két gyereke, Marci és Lili.

A végelszámolás ténye sajnos azt jelenti, hogy a cég tartozásait a színész halála után még mindig nem sikerült kiegyenlíteni. Erre lehetett megoldás a nagy értékű ingatlan eladása, abból talán sikerült végérvényesen megszabadulni a nyomasztó tehertől – vagy egy részétől.

Arról nincs információ, hogy örökölt-e bárki is az árból, de elképzelhető, hogy mivel nem magánszemély, hanem cég tulajdonában állt az ingatlan, nem kaptak köteles részt a családtagok. De még az is lehet, hogy így jártak jól, mert ha valóban adósság terheli még mindig a céget, akkor az adósságot is megörökölték volna a gyerekek és Ildikó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik