Szórakozás

600 ezerért Rubint Rékával nyaralhat

A Karib-tenger türkizkék tengerű, fehér homokos partú csodálatos szigetén, Dominikán nyaralhatnak együtt Rubint Rékával azok, akik meg tudják fizetni az álomutazást, és közben tornázni is szeretnének. A tíznapos luxusútra pillanatok alatt szinte minden jegy elkel annak ellenére, hogy az Alakreform tábor ára több mint hatszázezer forint.

“Ez az első ilyen út, de nem az utolsó! Az igény szülte. Tavaly olyan jól sikerült a törökországi tábor, hogy sokan kérték, utazzunk el a télből a nyárba. Nincs kint egy hete a felhívás, és az első gépen minden helyünk elkelt, és hamarosan a másodikon is. Ne teljes gépre gondoljanak, az elsőn 57 hely volt, a másodikon elkelt már harminc, és ott is úgy negyven van összesen. Tény, hogy ez a tíznapos út sem olcsó, de igény van rá”

– mondta a Borsnak Rubint, aki hozzátette: Dominikán egy perce sem lesz lazítani, tehát nem a nyaralását fizetteti ki másokkal.

“Aki ezt hiszi, az jöjjön el, és csinálja velem végig! Kö­nyörögni fog, hogy soha többé ne vigyem magammal. Onnantól, hogy itthon becsekkolunk a reptéren, addig, míg haza nem érünk, nullától huszonnégy óráig rendelkezésre állok. Nekem ott Rubint Rékának kell lennem, minden kérdésre válaszolok, mindent együtt csinálunk. Akkor megyek el hajnalban aludni, ha az utolsó ember is lefeküdt, de reggel hétkor csörög az óra. A táborozta­tás kő­kemény munka, de imádom. Azért is jönnek újra és újra ennyien, mert érzik, hogy értük, velük vagyok. Norbi mondja is olyankor: na, egy hétig nem lesz feleségem.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik