Szórakozás

Stohl András meztelen testével lepte meg kolléganőjét

Meztelenkedésben nem volt hiány a Válótársak utolsó epizódjának forgatásán. Nemcsak Dobó Katát láthatják majd a nézők szexi fekete babydollban, de Stohl András pucér fenekét is elég közelről pásztázták a kamerák. Gubás Gabi azonban szemben állt kollégájával a felvétel alatt…

“Buci volt a fő bohóc, jó kedvet, lazaságot hozott a forgatásba. Ennél a jelenetnél annyira megnevettetett, hogy egyszerűen nem bírtam elmondani a szövegemet. Mikor azt mondták, tessék, kinyitottam az ajtót, megcsináltuk a próbán, nyilván még felöltözve, élesben viszont Bucinak háttal volt a kamera, hogy látszódjon a feneke. Ezért le kellett vennie neki is a nadrágot, és akkor a következő történt: én szemben álltam vele, a kamera engem vett és egyszerűen nem bírtam megszólalni. Nem mondom el, hogy mit csinált magával, de nagyon nevetséges volt, úgyhogy nekem meg ugye végig kellett őt pásztáznom, tehát nem kerülhettem el a dolgokat” – mesélte a Borsnak a színésznő, aki szépségével az egész stábot lenyűgözte; köztük a férjét játszó Stohlt is levette a lábáról.

RTL Klub
RTL Klub

“Gabival egyetlenegy produkcióban voltam eddig együtt, ez A Tenkes kapitánya volt, ahol ő a cigánylányt alakította, én pedig a kapitányt. Meglepően jól működött a kémia közöttünk. Egyfelől Gabi gyönyörű, sokkal szebb, mint a főiskolán – alattam járt néhány évvel –, időnként úgy rácsodálkoztunk a többiekkel, hogy micsoda nő lett belőle. Szóval Gabival nagyon jó volt együtt játszani.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik