Szórakozás

Réka szerint nem voltak aktképek Norbi ellopott mobilján

Schobert Norbi két napja tudatta közösségi oldalán, hogy valaki saját nappalijából lopta el telefonját. A nyomravezetőnek félmillió forintot ajánlott fel, habár már van 2-3 gyanúsítottja. Akkor elmondta, hogy nem a készüléket sajnálja, hanem a rajta található családi fotókat, amelyek között néhány aktfotó is található Rékáról. Ráadásul azért is szeretne az ügy végére járni, mert tudni akarja, hogy melyik ismerőse szúrta hátba.

A megdöbbentő esetről Réka is mesélt a Mokka stúdiójában, de a fitneszlady, férjével ellentétben azt állítja, nem voltak meztelen képek a mobilon.

“A telefonon lévő képek fontosak nekünk, de megnyugtatok mindenkit, hogy nincsenek rajta olyant intim, meztelen képek, amelyekben bárki az örömét lelné. Nem vagyunk ilyen magunkat vagy egymást meztelenül fotózgató emberek. Olyan meghitt pillanatok vannak rajta, amikre jó visszaemlékezni” – mondta Réka, aki bízik benne, hogy hamarosan pont kerül a dolog végére.

“Számomra is felfoghatatlan, ami történt, ráadásul nagyon kevés embert engedünk be az otthonunkba. Remélem, hogy egy-két napon belül meg lesz a tettes. Egyébként be van kamerázva a ház kívül-belül és már a biztonsági cég is a segítségünkre van.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik