Szórakozás

Saját nappalijából lopták el Schobert Norbi mobilját

Schobert Norbi (Array)
Schobert Norbi (Array)

A fitneszguru félmillió forintos díjat ajánlott fel közösségi oldalán annak, aki nyomravezeti eltűnt mobilja ügyében. A telefont állítólag saját nappalijából emelte el valaki, így biztosan olyan személy volt, aki közel áll a családhoz.

“Akarsz gyorsan 500 ezer forintot? A képen látható telefonomat, a saját nappalimból ellopták. Rajta pótolhatatlan családi fotók. Ami a legfontosabb, megtudni ki volt az? Aki ezen IMEI számú telefont most megvette, átvette, beszámította – jelentkezzen! Azt is kérem, hogy ki adta el neki, vagy számoltatta be! Jutalom: 500 ezer FT!” – írta Norbi, aki mint kiderült két személyre gyanakszik.

A családfő azt is elárulta a Blikknek, hogy telefonja pikáns képeket is rejtett feleségéről, mégsem ez aggasztja a legjobban.

“A saját nappalimból vitték el. Ez amolyan másodtelefon volt, már nem használtam, azért tartogattam, hogyha hirtelemn tönkremegy, a mostani, legyen másik, és persze azért is, mert rengeteg fotó volt benne. Gondolom, most azt kérdezné, hogy pikáns képeket is tároltam-e a mobilon, elárulom, voltak rajta aktképek Rékáról, de nem ez izgat elsősorban, illetve nem ettől vagyok kiakadva. Az a bajom, hogy valószínűleg ismerős az illető, hiszen akárki nem járkál a nappaliban. Undorító ez az egész, napok óta azon gondolkodom, hogy ki lehet ez az ember?!? Egyszerűen fel akarom göngyölíteni az ügyet, megtudni, hogy kiben nem bízhatok!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik