Szórakozás

Mohamed Fatima berágott A Dal zsűrijére

Kemény kritikát kapott Mohamed Fatima A Dal első elődöntőjében, így Ott leszek című dalával nem is sikerült továbbjutnia. Az ítészek többek közt az is nehezményezték, hogy úgy tűnt, mintha a színpadon álló zenészek nem tudnának a hangszereiken játszani.

A Bors viszont tudni véli, hogy az előadások a zsűri és az indulók együttes elképzelése alapján születnek meg, illetve hogy a hangszerek csak színpadi kellékként használhatók, mert a versenyszabályzat szerint a zenei kíséret minden esetben felvételről szól. Fatimáék ezért is döbbentek meg a bírálaton.

“Csak pilláztam a zsűri véleményét hallgatva, hiszen az előadásunkat a zsűrivel közösen találtuk ki. Ha tudták, hogy ez nekik nem fog tetszeni, akkor miért nem szóltak, miért engedték, hogy így maradjon? (…) Minket a zenénk minősít, és a közönségünket szeretnénk kiszolgálni, nem pedig egy zsűrit. Elmondták a véleményüket, mi elfogadtuk azt, de nem biztos, hogy ugyanezt gondoljuk ma­gunkról. A történteket én egy edzésnek tartom, és állítólag ami nem öl meg, az megerősít. Nem szegte kedvünket a negatív kritika, mert zenésznek születtünk, és ezt nem tudják elvenni tőlünk. (…) Én, Mohamed Fatima promóció és marketing hiányában egyedül nem tudom felvenni a versenyt a többiekkel. Énekelni jöttem, és nem a kijutásért” – mondta el a lapnak az énekesnő, aki úgy döntött, jövőre már semmiképp nem indul a dalversenyen.

A zsűri értékelését és a teljes produkciót IDE kattintva tudja visszanézni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik